shadow_left
Shadow_R

主選單

行事曆


« < November 2018 > »
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

相關網站






















































































CERN Land

 
 
 
 
   
LCG SC Workshop PDF 列印 E-mail
文章索引
LCG SC Workshop
Accommodation
Transpotation

時間: 2005年11月30日 - 12月1日
地點:中央研究院學術活動中心

Objectives:

1. Summarize the LCG Service Challenge Results
2. Discussion on Service Challenge experiences of Asia Pacific T2 sites
3. Planning for the next Phase LCG Service Challenge and the Services

Venue: Academia Sinica , Taipei , Taiwan
Chair: Dr. Simon Lin
Date: Nov.30 ~ Dec.1 , 2005
Contact:
        Cindy Chen: +886-2-2788-0058 ext.1006   這個email住址已經被防垃圾郵件程式保護,您需要啟動Javascript才能觀看
        Isabel Sung:  +886-2-2788-0058 ext.1026   這個email住址已經被防垃圾郵件程式保護,您需要啟動Javascript才能觀看

Tentative Agenda:

Click the Name or Country to get slides

2005.11.30
Time
Program  
9:30
Introduction 10 mins
9:40
SC3 Throughput Results and Tuning [Jamie SHIERS] 45 mins
10:25
Experiment Feedback from Service Phase
[Patricia MENDEZ LORENZO]
50 mins
11:15
Break 10 mins
11:25
ASGC Experience [Min TSAI] 20 mins
11:45
LHC Computing Services: from now to LHC startup
[Jamie SHIERS]
45 mins
12:30
Lunch  
13:30

Asia/ Pacific Tier2 Site Report and Experience

Australia, China, India, Icepp-JP, KEK-JP, Korea, Singapore, Taiwan

120 mins
15:30
Break 15 mins
15:45

Service Challenge 4 Requirements and Use Cases
[Jamie SHIERS]

45 mins
16:30
Services Required by Site [Patricia MENDEZ LORENZO] 90 mins
18:00
Dinner  

2005.12.1
Time
Program  
9:30
ASGC Plans for SC4 and Initial LHC Computing Service [Jason SHIH]
30 mins
10:00
Asia Pacific Tier2 Plans for SC4 and Initial Computing Service
Australia, China, India, Japan, Korea, Singapore, Taiwan
60 mins
  UK Experience [Jeremy COLES]  
11:00
Discussion and Wrap-up 45 mins
11:45
Lunch  
13:30
Discussion on Collaboration of e-Science in Asia 120 mins

There is also the Agenda information here.


 
< 前一個   下一個 >